Het zou gaan om de Blackhole exploit-kit, die bezoekers met ongepatchte software automatisch infecteert. Dit programma misbruikt vooral lekken in Adobe Reader, Java en Flash Player. Een standaard wachtwoord zorgde ervoor dat de videoconferentiesystemen van Defensie voor iedereen toegankelijk waren. Dat ontdekte beveiligingsbloggerRickey Gevers na een tip van TwitteraarAntisec.

  • Een zevental beveiligingsonderzoekers claimt een kwetsbaarheid te hebben benut bij de uitgifte van certificaten die websites moeten beveiligen.
  • Volgens de onderzoekers is het beveiligingslek al sinds 2012 in de Linux-kernel aanwezig en zijn naar schatting tientallen miljoenen Linux-pc’s en servers en 66% van alle Android-toestellen kwetsbaar.
  • Volgens Van Ess staat bij genoeg scholen de deur wagenwijd open voor iedereen die op zoek is naar privé-informatie.
  • Dat is niet alleen veel netter, hier het is ook nog eens veel goedkoper.
  • Hackerscollectief aLpTurkTegin protesteert op deze manier tegen de Nederlandse politicus die zich, in zijn ogen, tegen de islam heeft gekeerd.
  • In het geval vanLinksys gaat het om de Linksys E1500 en E2500.

In de lijst staat ook het privé e-mailadres van Kees Schep, Vice President Innovation en Development bij Philips Consumer Lifestyle. Volgens een woordvoerder van Defensie worden de systemen zelden gebruikt. Ook Firefox is tijdens de hackerwedstrijd Pwn2Owngekraakt, wat betekent dat Safari de enige niet gehackte browser is. En dat is opmerkelijk, aangezien bij vorige edities Apple’s browser meestal als eerste sneuvelde.

Video’s En Presentaties Black Hat Conferentie Online

GlobalTrust.it is nog steeds online, maar InstantSSL.it is weer offline gehaald. “Mogelijk als bescherming tegen aanvallen die het resultaat van dit nieuwste lek zijn”, zegt Paul Mutton van Netcraft. De hacker gebruikte sql-injectie om de gegevens uit de database te halen en plaatste deze op het internet. Onder meer gegevens van werknemers en zakelijke partners zijn zichtbaar. Het gaat onder meer om ip-adressen, gebruikersnamen en hashes van wachtwoorden. Wie zoekt op de term “osama bin laden body”, krijgt afbeeldingen die weer naar verschillende .cz.cc websites leiden. Deze pagina’s proberen de “Best Antivirus 2011” scareware te installeren.

Meeste Downloads Apps Voor Bediening Op Afstand Voor Windows

In januari van dit jaar vierde het computervirus zijn 25e verjaardag, reden voor de Finse virusonderzoeker Mikko Hypponen om de twee auteurs op te zoeken. Brain verspreidde zich via 5,25 en was het eerste pc virus. Hypponen reisde af naar Lahore in Pakistan om Basit en Amjad te interviewen.

Sommige gebruikersprofielen binnen een ziekenhuis hebben niet eens meer die virtuele desktop nodig. Zij kunnen toe met één applicatie en als die dan ook nog via SaaS wordt verstrekt, is slechts een chromebook voldoende. Aan diverse leveranciers stelt CAM de regel dat alle software die draait in de CAMCUBE binnen 90 dagen gereed moet zijn voor de nieuwste Windows 10. Ook voor de septemberreleases die daarop volgen, geldt dat alle software moet worden getest om er zeker van te zijn dat de nieuwe functionaliteit de boel nergens verstoort. Naast het testen van nieuwe functionaliteit moet ook rekening worden gehouden met verdwenen functionaliteit. Er is namelijk geen zekerheid dat bepaalde functionaliteit blijvend deel uitmaakt van Windows 10. Bij Tergooi Ziekenhuis heeft dit in het geval van de verdwenen ‘Disconnect’-knop in een aparte applicatie geresulteerd.

April 8, 2022

Written by:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

X